Γνωρίζουμε ότι στους επαγγελματικούς χώρους υπάρχει μηδενική ανοχή στην παρουσία παρασίτων. Στη Radical Pest Control δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγράμματα καταπολέμησης παρασίτων των επαγγελματιών πελατών μας.

Κάθε χώρος αντιμετωπίζεται διαφορετικά καθώς έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, ενώ λαμβάνεται υπ’ όψη η περιοχή στην οποία βρίσκεται και τα παρασιτολογικά προβλήματα που συνήθως εμφανίζονται.

Κάθε εφαρμογή συνοδεύεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά με προδιαγραφές του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).

Για νέα σχετικά με τις υπηρεσίες μας πατήστε εδώ.

Τακτικό πρόγραμμα απεντόμωσης

Οι προγραμματισμένες εφαρμογές είναι μηνιαίες έως διμηνιαίες και σκοπό έχουν τη διατήρηση του χώρου σας απαλλαγμένου από έρποντα παράσιτα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες, σαρανταποδαρούσες, μυριάποδα κ.ά., με τη χρήση χημικών ουσιών και συσκευών παγίδευσης και ελέγχου.

απολύμανση χώρων εργασιας

 

Καταπολέμηση μυγών και κουνουπιών

Τα ιπτάμενα έντομα ενοχλούν και ζημιώνουν την εικόνα του καταστήματός σας στους πελάτες σας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη καταπολέμηση ιπταμένων εντόμων που εστιάζει τόσο στην εξάλειψη των εστιών ανάπτυξης των προνυμφών όσο και στην εξόντωση των ενηλίκων. Για την επίτευξη του στόχου γίνεται χρήση υπολειμματικών ψεκασμών, νεφελοψεκασμών και παγίδων.

Για πληροφορίες σχετικά με την καταπολέμηση κουνουπιών πατήστε εδώ.

Καταπολέμηση τρωκτικών

Εστιάζουμε στην καταπολέμηση των τρωκτικών που εισήλθαν στο χώρο, αλλά και στην αποτροπή εισόδου τους εκ νέου. Για τον έλεγχο αλλά και την αντιμετώπιση του προβλήματος κάνουμε χρήση δολωματικών σταθμών και παγίδων και αφού βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν πλέον ζωντανά άτομα ακολουθούν απεντόμωση και απολύμανση του χώρου από τα παράσιτα και τα μικρόβια που κουβαλούν πάνω τους τα τρωκτικά.

Μυοκτονία σε logistics

Καταπολέμηση εντόμων αποθηκευμένων προϊόντων

Τα έντομα αποθηκευμένων προϊόντων μπορεί να προκαλέσουν απώλεια τροφίμων και οικονομική ζημία στην επιχείρηση καθώς θα απαιτηθεί η αντικατάσταση των προϊόντων.

Καταπολέμηση μυρμηγκιών

Τα μυρμήγκια ως κοινωνικά έντομα εμφανίζουν κάποιες ιδιαιτερότητες όσον αφορά στην καταπολέμησή τους. Στη Radical pest control εφαρμόζουμε μια σειρά ενεργειών και σας απαλλάσσουμε από αυτά μετά από 1-2 επισκέψεις.

Καταπολέμηση ψύλλων και κοριών

Τα τσιμπήματα από ψύλλους και κοριούς μπορούν να γίνουν πραγματικός “πονοκέφαλος” στο χώρο εργασίας μας. Οι χημικές ουσίες, ο εξοπλισμός, η γνώση και η εμπειρία που διαθέτουμε δίνουν λύση στα προβλήματα με ψύλλους και κοριούς με μία μόνο επίσκεψη. Οι οδηγίες από τον Εντομολόγο της Radical pest control θα σας βοηθήσουν ώστε να προφυλαχθείτε από μελλοντικές επισκέψεις ψύλλων και κοριών.

Στρώματα χωρίς κοριούς

Για πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές απεντομώσεων από τη Radical Pest Control πατήστε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές καταπολέμησης κοριών πατήστε εδώ.

Απολύμανση 

Είναι πολύ σημαντικό για τη δημόσια υγεία να πραγματοποιούνται τακτικές εφαρμογές απολυμάνσεων σε χώρους δημόσιας χρήσης. Η απολύμανση καταστρέφει επικίνδυνους μικροοργανισμούς, μύκητες, βακτήρια, ιούς, πρωτόζωα τα οποία προκαλούν σοβαρές μολυσματικές ασθένειες.

Διενεργούμε απολυμάνσεις σε κλινικές, εξεταστήρια, ιατρεία, γραφεία, βιομηχανίες τροφίμων, σφαγεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές απολυμάνσεων πατήστε εδώ.

Εσωτερικός καθαρισμός στρωμάτων

Τα στρώματα αποτελούν την κατοικία πληθώρας μικροοργανισμών και ακαθαρσιών, έτσι οι υγιεινές συνθήκες διαβίωσης επιβάλλουν τακτικό καθαρισμό των στρωμάτων.  Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κατασκηνώσεις, κλινικές και οποιοδήποτε χώρο παρέχει διαμονή.

Στρώματα χωρίς ακάρεα

Για πληροφορίες σχετικά με τον εσωτερικό καθαρισμό στρωμάτων από τη Radical Pest Control πατήστε εδώ.

Για παραδείγματα εφαρμογών επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Instagram και το Facebook.

Επαγγελματικά προγράμματα της Radical Pest Control