ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

Είναι τα τσιμπήματα που έχω στο σώμα μου από κοριούς;

Αν ξυπνάτε με κόκκινα διαδοχικά σημάδια στα ακάλυπτα μέρη του σώματός σας που σας φαγουρίζουν αλλά εξαφανίζονται σε διάστημα 1-2 ημερών τότε είναι πιθανό να κοιμάστε συντροφιά με κοριούς.

Τα τσιμπήματα από κοριούς είναι κνησμώδη και ενοχλητικά, ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί ότι μεταδίδουν ασθένειες.

Συνήθως τα παρατηρούμε μετά από κάποιο ταξίδι που πραγματοποιήσαμε αλλά συχνά και από άλλους παράγοντες.

Τα τελευταία χρόνια οι κοριοί έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση έπειτα από δεκαετίες και έχουν δημιουργήσει έντονο πρόβλημα ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Για εμπεριστατωμένη διάγνωση προσβολής από κοριούς καλέστε μας στο 210 9582500.

Τι προβλήματα προκαλούν οι κοριοί;

Οι κοριοί δεν μεταδίδουν άμεσα ασθένειες, όμως οι συνέπειες που επιφέρει η παρουσία τους στον άνθρωπο είναι σημαντικές. Μερικές από αυτές είναι:

 • Το σάλιο των κοριών το οποίο έρχεται σε επαφή με το δέρμα κατά το τσίμπημα, προκαλεί σε ορισμένους ανθρώπους αλλεργικές αντιδράσεις.

 

 • Τα τσιμπήματά τους είναι κνησμώδη, κατά συνέπεια δευτερογενείς μολύνσεις μπορούν να προκληθούν εξαιτίας του έντονου κνησμού.

 

 • Η ψυχολογική επίδραση που προκαλούν είναι αρκετά σοβαρή. Συχνά διαπιστώνουμε ότι άνθρωποι που έχουν συνυπάρξει με τα μικρά αυτά “βαμπίρ” υποφέρουν από έντονο άγχος, αϋπνίες και εντομοφοβία.

αντιμετώπιση κοριών καταπολέμηση κοριών

Ριζική καταπολέμηση κοριών 

 • Οι συνήθειες των κοριών, όπως ότι δραστηριοποιούνται τη νύχτα, κρύβονται πολύ καλά σε χαραμάδες και σχισμές, η δυνατότητα ενεργοποίησης χαμηλού μεταβολισμού και η ανθεκτικότητα που έχουν αναπτύξει στα εντομοκτόνα προϋποθέτουν γνώση και εμπειρία για  την αντιμετώπισή τους επιτυχώς.
 • Στη Radical Pest Control έχουμε αναπτύξει πρωτόκολλο τετραπλής δράσης ενάντια στους κοριούς το οποίο έχει αποφέρει άριστα αποτελέσματα ακόμα και σε περιπτώσεις όπου οι πληθυσμοί τους έχουν εξαπλωθεί σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η διαδικασία περιλαμβάνει :

Έλεγχο του χώρου.

Θερμική εξάλειψη εστιών και αυγών.

Τοπική & κατ´ όγκο χημική καταπολέμηση νυμφών και ενηλίκων.

 • Παρέχουμε εγγύηση στην απεντόμωση για τους κοριούς με εφάπαξ τιμή που καθορίζεται εξ’ αρχής χωρίς κρυφές χρεώσεις και ημιτελείς εργασίες.

Λόγω της αποτελεσματικότητας της μεθόδου στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτείται δεύτερη επίσκεψή μας, το οποίο είναι σημαντικό καθώς σας απαλλάσσει από την αναστάτωση των πολλαπλών εφαρμογών.

Ωστόσο σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, επαναλαμβάνουμε την εφαρμογή έως ότου λυθεί πλήρως χωρίς να υπάρχει επιπλέον χρέωση.

 • Αντιμετωπίζουμε εκατοντάδες προσβολές κοριών ετησίως σε διαμερίσματα, ξενοδοχεία, σκάφη αναψυχής.

Η εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση προσβολής με τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση, χωρίς περιττές δαπάνες.

Οι εφαρμογές που πραγματοποιούμε για την καταπολέμηση κοριών:

 • Είναι ασφαλείς για παιδιά, ηλικιωμένους, εγκύους, άτομα με αλλεργίες και κατοικίδια.
 • Δεν αλλοιώνουν και δεν καταστρέφουν έπιπλα, τοίχους και υφάσματα.
 • Δεν απαιτούν κάποια προετοιμασία ή συμμετοχή από μέρους σας, όπως πλύσιμο ρούχων, άδειασμα ντουλαπιών,  πέταμα στρωμάτων κλπ.
 • Δεν απαιτούν επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, μία εφαρμογή αρκεί για πλήρη καταπολέμηση των κοριών.
 • Είναι διακριτικές. Τα οχήματα που χρησιμοποιούμε για τις εφαρμογές απεντομώσεων για κοριούς δε φέρουν λογότυπα και άλλα διακριτικά της εταιρείας.
 • Καλύπτονται από γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

*Εάν στο χώρο ζουν άτομα ευπαθών ομάδων ή κατοικίδια, ενημερώστε μας κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.

ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΏΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους κοριούς πατήστε εδώ.

Για παραδείγματα εφαρμογών επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Instagram και το Facebook.