ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

thief_ants

Δεν μπορώ να απαλλαγώ από τα μυρμήγκια.

Τα μυρμήγκια αποτελούν ένα δύσκολο για την καταπολέμησή τους παράσιτο και προβληματίζει τόσο τους ιδιώτες που χρησιμοποιούν τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο όσο και πολλές εταιρίες απεντομώσεων.

Διαθέτουν ανεπτυγμένες αισθήσεις και αντιλαμβάνονται πιθανούς κινδύνους για την αποικία τους και λόγω της κοινωνικότητάς τους, τους αντιμετωπίζουν με γνώμονα την επιβίωση και την αύξηση της αποικίας που έχουν δημιουργήσει.

Έκανα απεντόμωση και αντί να εξαφανιστούν το πρόβλημα μεγάλωσε.

Οι ιδιώτες αλλά και πολλοί μη ειδικοί χρησιμοποιούν σκευάσματα τα οποία περιέχουν εντομοκτόνες ουσίες που εύκολα ανιχνεύονται από τα μυρμήγκια. Τα μυρμήγκια αντιδρούν στον κίνδυνο δημιουργώντας περισσότερες αποικίες με αποτέλεσμα οι φωλιές των μυρμηγκιών να πολλαπλασιάζονται κάνοντας την καταπολέμησή τους ακόμα πιο δύσκολη.

Απεντόμωση με τη Radical Pest Control;

Στη Radical Pest Control χρησιμοποιούμε σκευάσματα που δρουν με 3 διαφορετικούς τρόπους και καταπολεμούν τα μυρμήγκια χτυπώντας στις αδυναμίες τους. Επιπλέον για την επιτυχή αντιμετώπισή τους γίνεται εφαρμογή δύο διαδικασιών.  Μετά την επίσκεψή μας ο πληθυσμός των μυρμηγκιών ελαττώνεται και τελικά εξαλείφονται πλήρως.

Επιπλέον, παρέχουμε εγγύηση για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών με τιμή που καθορίζεται από την αρχή και αφορά σε ολική καταπολέμηση του προβλήματος είτε χρειαστεί μία ή περισσότερες επισκέψεις στο χώρο.

Οι εφαρμογές που πραγματοποιούμε για την καταπολέμηση μυρμηγκιών:

  • Είναι ασφαλείς για παιδιά, ηλικιωμένους, εγκύους, άτομα με αλλεργίες και κατοικίδια.
  • Δεν αλλοιώνουν και δεν καταστρέφουν έπιπλα, τοίχους και υφάσματα.
  • Καλύπτονται από γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μυρμήγκια καλέστε μας στο 210 9650705 ή πατήστε εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί μας.