ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ

thief_ants

Δεν μπορώ να απαλλαγώ από τα μυρμήγκια.

Τα μυρμήγκια αποτελούν ένα δύσκολο για την καταπολέμησή τους παράσιτο και προβληματίζει τόσο τους ιδιώτες που χρησιμοποιούν τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο όσο και πολλές εταιρίες απεντομώσεων.

Διαθέτουν ανεπτυγμένες αισθήσεις, αντιλαμβάνονται πιθανούς κινδύνους και λόγω της κοινωνικότητάς τους, τους αντιμετωπίζουν με γνώμονα την επιβίωση και την αύξηση της αποικίας τους.

Έκανα απεντόμωση και αντί να εξαφανιστούν το πρόβλημα εντάθηκε.

Οι ιδιώτες αλλά και πολλοί μη ειδικοί χρησιμοποιούν σκευάσματα τα οποία περιέχουν εντομοκτόνες ουσίες που εύκολα ανιχνεύονται από τα μυρμήγκια. Τα μυρμήγκια αντιδρούν στον κίνδυνο δημιουργώντας περισσότερες αποικίες με αποτέλεσμα οι φωλιές των μυρμηγκιών να πολλαπλασιάζονται κάνοντας την καταπολέμησή τους ακόμα πιο δύσκολη.

Απεντόμωση με τη Radical Pest Control

Στη Radical Pest Control χρησιμοποιούμε σκευάσματα που δρουν με διαφορετικούς τρόπους και καταπολεμούν τα μυρμήγκια “χτυπώντας” στις αδυναμίες τους. Μετά την εφαρμογή ο πληθυσμός των μυρμηγκιών ελαττώνεται και τελικά εξαλείφεται πλήρως.

Επιπλέον, σε ιδιωτικούς χώρους παρέχουμε εγγύηση με τιμή που καθορίζεται από την αρχή και αφορά σε ολική καταπολέμηση του προβλήματος είτε χρειαστεί μία ή περισσότερες επισκέψεις στο χώρο.

Οι εφαρμογές που πραγματοποιούμε για την καταπολέμηση μυρμηγκιών:

  • Είναι ασφαλείς για παιδιά, ηλικιωμένους, εγκύους, άτομα με αλλεργίες και κατοικίδια.
  • Δεν αλλοιώνουν και δεν καταστρέφουν έπιπλα, τοίχους και υφάσματα.
  • Καλύπτονται από γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

 

Για παραδείγματα εφαρμογών επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Instagram και το Facebook.