ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΡΙΩΝ

Είναι τα τσιμπήματα που έχω στο σώμα μου από κοριούς;

Αν ξυπνάτε με κόκκινα διαδοχικά σημάδια στα ακάλυπτα μέρη του σώματός σας που σας φαγουρίζουν αλλά εξαφανίζονται σε διάστημα 1-2 ημερών τότε είναι πιθανό να κοιμάστε συντροφιά με κοριούς. Τα τσιμπήματα από κοριούς είναι κνησμώδη και ενοχλητικά, ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί ότι μεταδίδουν ασθένειες. Τα τσιμπήματα αυτά συνήθως ξεκινούν μετά από κάποιο ταξίδι που πραγματοποιήσαμε αλλά συχνά και από άλλους παράγοντες. Τα τελευταία χρόνια οι κοριοί έχουν κάνει δυναμική επανεμφάνιση έπειτα από δεκαετίες και έχουν δημιουργήσει έντονο πρόβλημα ειδικά στα μεγάλα αστικά κέντρα. Για εμπεριστατωμένη διάγνωση προσβολής από κοριούς καλέστε μας στο 210 9582500.

Τι προβλήματα προκαλούν οι κοριοί;

Οι κοριοί δεν μεταδίδουν άμεσα ασθένειες, όμως οι συνέπειες που επιφέρει η παρουσία τους στον άνθρωπο είναι σημαντικές. Μερικές από αυτές είναι:

 • Το σάλιο των κοριών το οποίο έρχεται σε επαφή με το δέρμα κατά το τσίμπημα, προκαλεί σε ορισμένους ανθρώπους αλλεργικές αντιδράσεις.
 • Τα τσιμπήματά τους είναι κνησμώδη, κατά συνέπεια δευτερογενείς λοιμώξεις μπορούν να προκληθούν λόγω ξυσίματος και φαγούρας.
 • Η ψυχολογική επίδραση που προκαλούν είναι αρκετά σοβαρή. Συχνά διαπιστώνουμε ότι άνθρωποι που έχουν συνυπάρξει με τα μικρά αυτά “βαμπίρ” υποφέρουν από έντονο άγχος, αϋπνίες και εντομοφοβία.

αντιμετώπιση κοριών καταπολέμηση κοριών

Radical καταπολέμηση κοριών 

 1. Οι συνήθειες των κοριών, όπως ότι δραστηριοποιούνται τη νύχτα, κρύβονται πολύ καλά σε χαραμάδες και σχισμές, η δυνατότητα ενεργοποίησης χαμηλού μεταβολισμού και η ανθεκτικότητα που έχουν αναπτύξει στα εντομοκτόνα προϋποθέτουν γνώση και εμπειρία για  την αντιμετώπισή τους επιτυχώς.
 2. Στη Radical Pest Control έχουμε αναπτύξει πρωτόκολλο τετραπλής δράσης (έλεγχος – θερμική εξάλειψη εστιών και αυγών – τοπική & κατ´ όγκο χημική καταπολέμηση νυμφών και ενηλίκων) ενάντια στους κοριούς το οποίο έχει αποφέρει άριστα αποτελέσματα ακόμα και σε περιπτώσεις όπου οι πληθυσμοί τους έχουν εξαπλωθεί σε όλο το χώρο του σπιτιού.
 3. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ψεκαστήρα ηλεκτροστατικής τεχνολογίας. Με την ηλεκτροστατική τεχνολογία το ψεκαστικό διάλυμα φορτίζεται ηλεκτρικά προτού εξέλθει από το ακροφύσιο και οι ιοντισμένες σταγόνες έλκονται με δύναμη σε επιφάνειες με διαφορά δυναμικού. Με αυτό τον τρόπο τα εντομοκτόνα φτάνουν σε κρίσιμα για την καταπολέμηση των κοριών σημεία, όπως σχισμές και χαραμάδες όπου δεν μπορούν να φτάσουν με το συμβατικό ψεκασμό. Κατά τον συμβατικό ψεκασμό, ψεκάζεται μόνο η εμπρόσθια επιφάνεια του αντικειμένου, ενώ κατά τον ηλεκτροστατικό ψεκασμό το ψεκαστικό διάλυμα “αγκαλιάζει” το αντικείμενο από όλες τις πλευρές, χωρίς να αφήνει αμεταχείριστα σημεία.                                                                                                                                                                                                                              κοριοι ηλεκτροστατικος ψεκασμος 
 4. Προσφέρουμε εγγύηση στην απεντόμωση για τους κοριούς με εφάπαξ τιμή που καθορίζεται εξ’ αρχής χωρίς κρυφές χρεώσεις και ημιτελείς εργασίες. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου είναι τέτοια που δεν απαιτείται δεύτερη επίσκεψή μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εσάς που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κοριούς και θέλετε να απαλλαγείτε άμεσα και χωρίς την αναστάτωση πολλαπλών εφαρμογών. Ωστόσο σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται σας καλύπτουμε μέχρι να λυθεί 100% χωρίς να υπάρχει επιπλέον χρέωση.
 5. Αντιμετωπίζουμε εκατοντάδες προσβολές κοριών ετησίως σε διαμερίσματα, ξενοδοχεία, σκάφη αναψυχής. Η εξειδίκευση που έχουμε αποκτήσει μας  δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση προσβολής με τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση και χωρίς περιττές δαπάνες  για τον πελάτη.

Οι εφαρμογές που πραγματοποιούμε για την καταπολέμηση κοριών:

 • Είναι ασφαλείς για παιδιά, ηλικιωμένους, εγκύους, άτομα με αλλεργίες και κατοικίδια.
 • Δεν αλλοιώνουν και δεν καταστρέφουν έπιπλα, τοίχους και υφάσματα.
 • Δεν απαιτούν κάποια προετοιμασία ή συμμετοχή από μέρους σας, όπως πλύσιμο ρούχων, άδειασμα ντουλαπιών,  πέταμα στρωμάτων κλπ. που πολλοί συστήνουν.
 • Δεν απαιτούν επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, μία εφαρμογή αρκεί για πλήρη καταπολέμηση των κοριών.
 • Είναι φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε ψεκαστήρα καινοτόμου τεχνολογίας ο οποίος καταναλώνει έως 70% λιγότερα εντομοκτόνα.
 • Είναι διακριτικές. Τα οχήματα που χρησιμοποιούμε για τις εφαρμογές απεντομώσεων για κοριούς δε φέρουν λογότυπα και άλλα διακριτικά της εταιρείας.
 • Καλύπτονται από γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

*Εάν στο χώρο ζουν άτομα ευπαθών ομάδων ή κατοικίδια, ενημερώστε μας κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.

ilektrostatikos psekastiras    αρχείο λήψης (2) αρχείο λήψης (1) αρχείο λήψης (4)       περιττωματα κοριων κοριοι στο κρεββατι stroma korioi korioi krevati korioi krevati korioi krevati

korioi

avga koriwn

Για περισσότερες πληροφορίες για τους κοριούς πατήστε εδώ.