Βλέπω κατσαρίδες στο σπίτι μου…

…και δεν είναι μία που μπήκε τυχαία. Η ύπαρξη κατσαρίδων στο χώρο μας φέρνει αναστάτωση καθώς κανείς δεν μπορεί να τρώει, κοιμάται και ζει σε ένα χώρο που κυκλοφορούν κατσαρίδες. Η καταπολέμησή τους απαιτεί την εύρεση των σημείων που έχουν δημιουργήσει τη φωλιά τους και έπειτα τις διόδους εισόδου στον προσβεβλημένο χώρο. Είναι επίσης σημαντικό να μεριμνάτε για περιοδικές εφαρμογές απεντομώσεων για την καταπολέμηση κατσαρίδων και άλλων παρασίτων.

Πως καταπολεμάτε το ψιλό κατσαριδάκι;

Η κατσαρίδα αυτή είναι μικρότερη από τα υπόλοιπα είδη και κρύβεται ευκολότερα στις ρωγμές και χαραμάδες αποφεύγοντας την ανθρώπινη παρουσία ενώ συνήθως γίνεται αντιληπτή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Για αυτό το λόγο η καταπολέμηση των κατσαρίδων αυτού του είδους γίνεται με την εφαρμογή δολωμάτων σε μορφή gel σε στοχευμένα σημεία της οικίας ή του επαγγελματικού χώρου (ιδιαίτερα σε σημεία που παρέχουν υψηλή θερμοκρασία και υγρασία) σε συνδυασμό με κατάλληλα μη ερεθιστικά εντομοκτόνα ώστε να επιτυγχάνουμε το μέγιστο και γρηγορότερο αποτέλεσμα.

Προσοχή, η χρήση εντομοκτόνων του εμπορίου δυσχεραίνει την καταπολέμηση αυτού του είδους καθώς μόνο ένα μικρό μέρος του πληθυσμού τους βγαίνει έξω από τη φωλιά. Το υπόλοιπο παραμένει στις φωλιές και ειναι πρακτικά απρόσβλητο από τα εντομοκτόνα του εμπορίου. Μόνο η χρήση δολωμάτων και ειδικών εντομοκτόνων είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπισή τους. Τα εντομοκτόνα του εμπορίου έχουν ερεθιστική-απωθητική δράση ενώ τα παραπάνω προσελκυστική ή ουδέτερη και δεν μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Διαβάστε περισσότερα για την καταπολέμηση της μικρής κατσαρίδας κουζίνας.

 

Καταπολέμηση κατσαρίδων με τη Radical Pest Control

Στη Radical pest control επιλέγουμε τεχνικές και σκευάσματα ανάλογα με τις συνθήκες κάθε περίπτωσης, καθιστώντας τις εφαρμογές μας αποτελεσματικές και ασφαλείς.

Για την καταπολέμηση κατσαρίδων εφαρμόζουμε κατάλληλα εντομοκτόνα σκευάσματα σε κρίσιμα σημεία του σπιτιού, όπως αποθήκες, πατάρια και σοφίτες, αποχετεύσεις με αποτέλεσμα να βρίσκετε νεκρά έντομα άμεσα αλλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την εφαρμογή.

Οι εφαρμογές που πραγματοποιούμε για την καταπολέμηση κατσαρίδων:

  • Είναι ασφαλείς για παιδιά, ηλικιωμένους, εγκύους, άτομα με αλλεργίες και κατοικίδια.
  • Δεν απαιτούν επαναλαμβανόμενες επισκέψεις, μία εφαρμογή αρκεί για πλήρη καταπολέμηση των κατσαρίδων.
  • Καλύπτονται από γραπτή εγγύηση αποτελέσματος.

*Εάν στο χώρο διαβιούν άτομα ευπαθών ομάδων ή κατοικίδια, ενημερώστε μας κατά την τηλεφωνική επικοινωνία.

Για παραδείγματα εφαρμογών επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Instagram και το Facebook.