Οι απεντομώσεις αφορούν στις προληπτικές και κατασταλτικές εφαρμογές για τον έλεγχο εντόμων (κοριοί, κουνούπια, τερμίτες, σαράκι, κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλοι, σκόροι, μύγες, σφήκες κλπ) και αραχνοειδών (αράχνες, ακάρεα, τσιμπούρια, σκορπιοί) που εισβάλλουν σε κατοικημένους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Radical καταπολέμηση παρασίτων 

Ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου παρασίτων βασίζεται σε ένα πρωτόκολλο ενεργειών το οποίο περιλαμβάνει την επιθεώρηση του χώρου, τον εντοπισμό του παρασίτου και των εστιών του, την αναγνώριση του είδους και του μεγέθους της προσβολής και την επιλογή της μεθόδου καταπολέμησης βάσει ποικίλων κριτηρίων.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε για τον έλεγχο των παρασίτων περιλαμβάνουν:

Α. Υπολειμματικούς ψεκασμούς

 

Γίνονται με χρήση ψεκαστήρων προπίεσης, οι οποίοι διοχετεύουν τα εντομοκτόνα σε μορφή όπου ευνοείται η μεγάλη διάρκεια δράσης του εντομοκτόνου. Εφαρμόζεται κυρίως για την καταπολέμηση της αμερικάνικης κατσαρίδας.

Β. Νεφελοψεκασμός (fogging)

Απολυμάνσεις τιμές

Ειδική συσκευή μετατρέπει το εντομοκτόνο σε μορφή νέφους επιτρέποντας την κάλυψη μεγάλου όγκου και την διοχέτευση του εντομοκτόνου στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα σε μεγάλο αριθμό παρασίτων.

Γ. Δολώματα

 

Συνήθως σε μορφή τζελ. Ασφαλή, χαμηλής τοξικότητας, μας δίνουν άριστα αποτελέσματα στην γερμανική κατσαρίδα και τα κοινωνικά έντομα, όπως μυρμήγκια, τερμίτες.

 

Δ. Παγίδες

 

Υπάρχουν πληθώρα παγίδων τις οποίες χρησιμοποιούμε είτε για αναγνώριση της προσβολής, είτε συμπληρωματικά με άλλες μεθόδους, αλλά και ως μέσο καταπολέμησης.

Ε. Υποκαπνισμός

εξολόθρευση ποντικιών

Πρόκειται για εφαρμογή ειδικών απαιτήσεων και προδιαγραφών η οποία διενεργείται σε περιπτώσεις όπου οι υπόλοιπες μέθοδοι δεν φέρουν επιθυμητό αποτέλεσμα. Κατά την εφαρμογή του λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας για ανθρώπους και περιβάλλον.

ΣΤ. Σκόνες επίπασης/κοκκώδη εντομοκτόνα

εξολόθρευση κοριών

Δίνουν άριστα αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια δράσης. Η Radical Pest Control χρησιμοποιεί ειδικές τεχνικές κατά την εφαρμογή τους και μας προσφέρουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μέρος του εξοπλισμού και των τεχνικών που χρησιμοποιεί η Rαdical Pest Control για την εξάλειψη του παρασιτολογικού προβλήματος που σας απασχολεί. Οι εφαρμογές εξατομικεύονται ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας με ευελιξία επιλογών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παράσιτα πατήστε εδώ

Για παραδείγματα εφαρμογών επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Instagram και το Facebook.