ψαράκια στο μπάνιο καταπολέμηση

Τα ψαράκια είναι μικρά έντομα μήκους 12-19 χλστ. γκρι-καφέ χρώματος. Τους αρέσουν τα σκοτεινά και πολύ υγρά μέρη και τρέφονται με τροφές που περιέχουν ζάχαρη ή είναι πλούσια σε υδατάνθρακες. Τροφή μπορεί να αποτελέσουν και το χαρτί, η κόλλα από τα βιβλία, το σαπούνι, η οδοντόκρεμα.

Χρειάζονται υψηλή υγρασία στο περιβάλλον που ζουν, 75-95%, γι’ αυτό και τα συναντάμε συνήθως στα μπάνια, τους νεροχύτες, ντουζιέρες, υπόγεια, σοφίτες.

Τα ψαράκια δεν είναι επιβλαβή για τον άνθρωπο αλλά η παρουσία τους είναι ενοχλητική και υποβαθμίζει το χώρο που βρίσκονται.

Καταπολέμηση για ψαράκια τιμή

Η Radical Pest Control καταπολεμά αποτελεσματικά προσβολές από ψαράκια στο σπίτι σας με τοποθέτηση παγίδων, υπολειμματικούς ψεκασμούς ή με χρήση εκνεφωτή ανάλογα με τις συνθήκες της προσβολής. Πολύ σημαντικό για να μην υπάρξει εκ νέου προσβολή είναι να γίνεται τακτική και σχολαστική καθαριότητα στο χώρο ώστε να μην υπάρχουν υπολείμματα τροφών που προσελκύουν τα ψαράκια και να καλυφθούν ρωγμές και σχισμές στους τοίχους που αποτελούν σημεία καταφυγίων και αναπαραγωγής.