Οικιακή διαχείρηση παρασίτων

Ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων

Απολύμανση απεντόμωση μονοκατοικίας

Η προσέγγισή μας στη διαχείριση των παρασίτων είναι ετήσια. Πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισής τους.

Η πρότασή μας για τους οικιακούς μας πελάτες με μονοκατοικίες είναι 3 εξωτερικές εφαρμογές την περίοδο Μαρτίου – Νοεμβρίου, δηλαδή την κρίσιμη περίοδο αναπαραγωγής και ανάπτυξης των παρασίτων και μία εσωτερική εφαρμογή τον χειμώνα για τα έντομα και τρωκτικά που διαχειμάζουν μέσα στο σπίτι.

Απολύμανση απεντόμωση πολυκατοικίας

Για τους πελάτες σε πολυκατοικίες, γραφεία, κοινόχρηστα κτίρια προτείνουμε 3 εξωτερικές εφαρμογές την περίοδο Μαρτίου – Νοεμβρίου που σας απαλλάσσουν από την εμφάνιση εντόμων καθ’ όλη τη διάρκεια των θερμών μηνών.

Οι μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναλόγα με τις συνθήκες κάθε περίπτωσης είναι υπολειμματικός ψεκασμός, τοποθέτηση δολωμάτων σε μορφή gel, επίπαση εντομοκτόνων σε μορφή σκόνης, σπορά κοκκοειδών εντομοκτόνων, νεφελοψακασμός, υποκαπνισμός, τοποθέτηση παγίδων ιπταμένων και ερπόντων εντόμων και τρωκτικών. Οι εφαρμογές καλύπτουν μία ευρεία γκάμα παρασίτων και μπορούν να εξατομικευθούν κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Σε κάθε εφαρμογή γενικής απεντόμωσης – μυοκτονίας σας παραδίδουμε το πιστοποιητικό παρασιτοκτονίας της Radical Pest Control.

Για νέα σχετικά με τις υπηρεσίες μας πατήστε εδώ.

Μεμονωμένες εφαρμογές

Εφόσον αντιμετωπίζετε κάποιο παρασιτολογικό πρόβλημα καλέστε μας για να σας απαλλάξουμε από την παρουσία του με μία εφαρμογή. Οι περισσότερες περιπτώσεις μεμονωμένων εφαρμογών αφορούν σε προβλήματα με κοριούς, ψύλλους, γερμανική κατσαρίδα, τερμίτες.

Για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το παράσιτο που σας απασχολεί πατήστε εδώ.

Για να απαλλαγείτε από κοριούς πατήστε εδώ.

Καταπολέμηση κουνουπιών σε σπίτια με κήπο.

 Κουνούπια στον κήπο τέλος

Η πλειονότητα των ιδιοκτητών σπιτιών με κήπο αντιμετωπίζουν πολύ έντονο πρόβλημα όχλησης από κουνούπια. Τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει στη χώρα μας το κουνούπι “τίγρης” επιστ. ονομ. Aedes albopictus, το οποίο παρουσιάζει κάποια χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα πολύ σημαντικό παράσιτο. Το κουνούπι τίγρης:

  • Σε αντίθεση με άλλα είδη κουνουπιών της Ελλάδας που χρειάζονται μεγάλα βάθη νερού, δηλαδή λίμνες, έλη, ή ποτάμια, αναπτύσσεται ως προνύμφη σε πολύ μικρές ποσότητες νερού, όπως π.χ. γεμάτα με νερό πιατάκια από γλάστρες.
  • Δραστηριοποείται καθ’ ολη τη διάρκεια της μέρας, όχι μόνο το ξημέρωμα και το σούρουπο, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
  • Είναι ιδιαίτερα επιθετικό είδος κουνουπιού.

Η εισβολή αυτού του νέου παρασίτου στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την έλλειψη γνώσης και έρευνας πάνω σε αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους κατοίκους αστικών και περιαστικών περιοχών και ιδιαίτερα σε ιδιοκτήτες κήπων.

Η Radical Pest Control μετά από έρευνα κατέληξε σε ένα συνδυασμό μεθόδων και φαρμάκων για την καταπολέμηση των κουνουπιών η οποία βασίζεται σε τακτικές μηνιαίες εφαρμογές. Η περίοδος εφαρμογών ξεκινά από τον Απρίλιο και φτάνει μέχρι τον Οκτώβριο.

Για κήπους χωρίς κουνούπια πατήστε εδώ.

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων

Οικολογικός καθαρισμός στρώματος

Το στρώμα μας, πάνω στο οποίο περνάμε το 1/3 της ζωής μας, είναι γεμάτο με μικροοργανισμούς και ακαθαρσίες οι οποίες είναι επιζήμιοι για την υγεία μας. Ο Radical καθαρισμός του στρώματός σας το απαλλάσει από μικρόβια, ακάρεα, γύρη, μούχλα και σκόνη με τελικό όφελος την υγεία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον οικολογικό καθαρισμό του στρώματός σας πατήστε εδώ.