Οικιακή διαχείριση παρασίτων

Ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων

Απολύμανση απεντόμωση μονοκατοικίας

Η προσέγγισή μας στη διαχείριση των παρασίτων είναι ετήσια. Πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισής τους.

Η πρότασή μας για τους οικιακούς μας πελάτες με μονοκατοικίες είναι 3 εξωτερικές εφαρμογές την περίοδο Μαρτίου – Νοεμβρίου, δηλαδή την κρίσιμη περίοδο αναπαραγωγής και ανάπτυξης των παρασίτων και μία εσωτερική εφαρμογή τον χειμώνα για τα έντομα και τρωκτικά που διαχειμάζουν μέσα στο σπίτι.

Απολύμανση απεντόμωση πολυκατοικίας

Για τους πελάτες σε πολυκατοικίες, γραφεία, κοινόχρηστα κτίρια προτείνουμε 3 εξωτερικές εφαρμογές την περίοδο Μαρτίου – Νοεμβρίου που σας απαλλάσσουν από την εμφάνιση εντόμων καθ’ όλη τη διάρκεια των θερμών μηνών.

Οι μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναλόγα με τις συνθήκες κάθε περίπτωσης είναι υπολειμματικός ψεκασμός, τοποθέτηση δολωμάτων σε μορφή gel, επίπαση εντομοκτόνων σε μορφή σκόνης, σπορά κοκκοειδών εντομοκτόνων, νεφελοψακασμός, υποκαπνισμός, τοποθέτηση παγίδων ιπταμένων και ερπόντων εντόμων και τρωκτικών. Οι εφαρμογές καλύπτουν μία ευρεία γκάμα παρασίτων και μπορούν να εξατομικευθούν κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Κάθε εφαρμογή γενικής απεντόμωσης – μυοκτονίας συνοδεύεται από το πιστοποιητικό ελέγχου παρασίτων της Radical Pest Control.

Για νέα σχετικά με τις υπηρεσίες μας πατήστε εδώ.

Μεμονωμένες εφαρμογές

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο παρασιτολογικό πρόβλημα καλέστε μας για να προβούμε σε διάγνωση και αντιμετώπιση του προβλήματος. Με τις μεμονωμένες εφαρμογές αντιμετωπίζουμε προβλήματα που αφορούν σε παράσιτα όπως κοριοί, ψύλλοι, γερμανική κατσαρίδα, τερμίτες.

Για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το παράσιτο που σας απασχολεί πατήστε εδώ.

Καταπολέμηση κουνουπιών σε σπίτια με κήπο.

 Κουνούπια στον κήπο τέλος

Η πλειονότητα των ιδιοκτητών σπιτιών με κήπο αντιμετωπίζουν πολύ έντονο πρόβλημα όχλησης από κουνούπια. Τα τελευταία χρόνια έχει εισέλθει στη χώρα μας το κουνούπι “τίγρης” επιστ. ονομ. Aedes albopictus, το οποίο παρουσιάζει κάποια χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα πολύ σημαντικό παράσιτο. Το κουνούπι τίγρης:

  • Σε αντίθεση με άλλα είδη κουνουπιών της Ελλάδας που χρειάζονται μεγάλα βάθη νερού, δηλαδή λίμνες, έλη, ή ποτάμια, αναπτύσσεται ως προνύμφη σε πολύ μικρές ποσότητες νερού, όπως π.χ. πιατάκια από γλάστρες γεμάτα με νερό .
  • Είναι δραστήριο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως επίσης και κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
  • Είναι ιδιαίτερα επιθετικό είδος κουνουπιού.

Η εισβολή αυτού του νέου παρασίτου στην Ελλάδα σε συνδυασμό με την έλλειψη γνώσης και έρευνας πάνω σε αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους κατοίκους αστικών και περιαστικών περιοχών και ιδιαίτερα σε ιδιοκτήτες κήπων.

Για πληροφορίες σχετικά με την καταπολέμηση κουνουπιών σε κήπους πατήστε εδώ.

Εσωτερικός καθαρισμός στρωμάτων

Οικολογικός καθαρισμός στρώματος

Το στρώμα μας, πάνω στο οποίο περνάμε το 1/3 της ζωής μας, είναι γεμάτο με μικροοργανισμούς και τις ακαθαρσίες τους οι οποίες είναι επιζήμιες για την υγεία μας. Ο καθαρισμός του στρώματός σας το απαλλάσει από μικρόβια, ακάρεα, γύρη, μούχλα και σκόνη με τελικό όφελος την υγεία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εσωτερικό καθαρισμό του στρώματός σας πατήστε εδώ.

Για παραδείγματα εφαρμογών επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Instagram και το Facebook.