Οι 10 λόγοι για τους οποίους επιλέγετε τη Radical Pest Control

  1. Η Radical Pest Control δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία. Απευθυνόμενοι σε εμάς έρχεστε σε επαφή με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο και ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και αμεσότητα σε κάθε ανάγκη σας.
  2. Στη μέχρι τώρα πορεία της η Radical Pest Control έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία πολλές περιπτώσεις παρασίτων όπου κληθήκαμε μετά από επανειλημμένες αναποτελεσματικές προσπάθειες καταπολέμησής τους.
  3. Στη Radical Pest Control παρέχουμε γραπτή εγγύηση για την εξολόθρευση του παρασίτου που σας απασχολεί.
  4. Προτεραιότητά μας ο ασφαλής τρόπος χρήσης των φαρμάκων και η τήρηση των κανόνων ασφαλείας για τον τεχνικό, τον πελάτη, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.
  5. Διαθέτουμε εξοπλισμό ικανό να φέρει εις πέρας κάθε παρασιτολογικό πρόβλημα, όπως ψεκαστήρες προπίεσης, ηλεκτροκίνητα ψεκαστικά, βενζινοκίνητους νεφελοψεκαστήρες, θειωτήρες, εκνεφωτές (thermal fogging – cold fogging), ηλεκτροστατικούς ψεκαστήρες, μηχανήματα θερμικής καταπολέμησης εντόμων και μηχάνημα καθαρισμού στρωμάτων από ακάρεα.
  6. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση παρασιτολογικής προσβολής ξεχωριστά και μεμονωμένα, βάσει των αρχών της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (IPM).
  7. Η Radical Pest Control είναι επιστημονική εταιρεία, ως εκ τούτου γνωρίζουμε τη βιολογία των παρασίτων, τη σύσταση και τις πιθανές παρενέργειες των φαρμάκων καθιστώντας τις εφαρμογές μας έγκαιρες, ασφαλείς και λιγότερο δαπανηρές.
  8. Σας δίνουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις στα ερωτήματά σας και παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής για ιδιώτες και επαγγελματίες.
  9. Το προσωπικό μας βρίσκεται υπό συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω στα θέματα καταπολέμησης παρασίτων και φυτοπροστασίας με παρουσία σε επιστημονικά και τεχνικά συνέδρια.
  10. Η Radical Pest Control κατέχει την ειδική άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών που εκδίδει το ΥπΑΑΤ και σε κάθε εφαρμογή παρίσταται ο υπεύθυνος επιστήμονας όπως ορίζει η νομοθεσία περί απεντομώσεων-μυοκτονιών αλλά και για την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.