Οι 10 λόγοι για τους οποίους επιλέγετε τη Radical Pest Control

  1. Η Radical Pest Control δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία. Απευθυνόμενοι σε εμάς έρχεστε σε επαφή με τον επιστημονικό υπεύθυνο και ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και αμεσότητα σε κάθε ανάγκη σας.
  2. Στη μέχρι τώρα πορεία της η Radical Pest Control έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία πολλές περιπτώσεις παρασιτολογικών προβλημάτων όπου κληθήκαμε μετά από επανειλημμένες αναποτελεσματικές προσπάθειες καταπολέμησής τους. Για παραδείγματα εφαρμογών επισκεφτείτε τις σελίδες μας στο Instagram και το Facebook.
  3. Στη Radical Pest Control παρέχουμε γραπτή εγγύηση για την εξολόθρευση του παρασίτου που σας απασχολεί.
  4. Προτεραιότητά μας είναι ο ασφαλής τρόπος χρήσης των χημικών ουσιών και η τήρηση των κανόνων ασφαλείας για τον τεχνικό, τον πελάτη, τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα.
  5. Διαθέτουμε εξοπλισμό ικανό να φέρει εις πέρας κάθε παρασιτολογικό πρόβλημα, όπως ψεκαστήρες προπίεσης, ηλεκτρικά ψεκαστικά, βενζινοκίνητους νεφελοψεκαστήρες, ψεκαστικό συγκρότημα υψηλής πίεσης, θειωτήρες, εκνεφωτές (thermal fogging – cold fogging), ηλεκτροστατικούς ψεκαστήρες, μηχανήματα θερμικής καταπολέμησης εντόμων και μηχάνημα καθαρισμού στρωμάτων από ακάρεα.
  6. Αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση παρασιτολογικής προσβολής ξεχωριστά και μεμονωμένα, βάσει των αρχών της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων (IPM).
  7. Η Radical Pest Control είναι επιστημονική εταιρεία, ως εκ τούτου γνωρίζουμε τη βιολογία των παρασίτων, τη σύσταση και τις πιθανές παρενέργειες των χημικών ουσιών, καθιστώντας τις εφαρμογές μας έγκυρες, ασφαλείς και λιγότερο δαπανηρές.
  8. Δίδουμε επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις στα ερωτήματά σας και παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής για ιδιώτες και επαγγελματίες.
  9. Το προσωπικό μας βρίσκεται υπό συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω στα θέματα διαχείρισης παρασίτων με παρουσία σε επιστημονικά και τεχνικά συνέδρια.
  10. Η Radical Pest Control κατέχει άδεια καταπολέμησης εντόμων και τρωκτικών που εκδίδει το ΥπΑΑΤ όπως ορίζει η νομοθεσία περί απεντομώσεων-μυοκτονιών.