Βασίλης Κωστακιώτης, Γεωπόνος υπεύθυνος επιστήμονας της Radical Pest Control

Βιογραφικό

Απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Μετεκπαιδευθείς στον τομέα Φυτοπροστασίας και Περιβάλλοντος με ειδίκευση στην Εντομολογία – Ζωολογία. Έχει εκπονήσει μελέτη σε συνεργασία με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο με αντικείμενο την καταπολέμηση εντομολογικών εχθρών με βιολογικούς παράγοντες. Έχει εργαστεί στον χώρο των γεωργικών εφοδίων και της φυτοπροστασίας και ως υπεύθυνος επιστήμονας απεντομώσεων μυοκτονιών στον ιδιωτικό τομέα. Το 2011 ιδρύει τη Radical Pest Control με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στον τομέα των απεντομώσεων-μυοκτονιών σημειώνοντας ανοδική πορεία και δυναμική παρουσία στην περιοχή της Αθήνας.

Την ομάδα της Radical Pest Control στελεχώνουν ικανοί τεχνικοί με συνεπή αντιμετώπιση στο παρασιτολογικό πρόβλημα του πελάτη και υπεύθυνος πωλήσεων που βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία. Η δομή της Radical Pest Control έχει στηθεί με γνώμονα να προσφέρει ευελιξία και αμεσότητα στον πελάτη, ιδιώτη και επαγγελματία.

Η φιλοσοφία της Radical Pest Control στηρίζεται πάνω στις εξής αρχές:

  1. Την ασφάλεια του τεχνικού και του πελάτη.
  2. Την άμεση και οριστική ή με τη μεγαλύτερη διάρκεια εξολόθρευση του παρασίτου.
  3. Τη φιλική για το περιβάλλον προσέγγιση των εφαρμογών.
  4. Την ικανοποίηση του πελάτη (εγγύηση αποτελέσματος, φιλική & άμεση εξυπηρέτηση).

Με βάση αυτές τις αρχές έχει αναπτύξει πρωτόκολλα για την καταπολέμηση κάθε παρασίτου ώστε να παρέχει σε ιδιώτες και επαγγελματίες υπηρεσίες καταπολέμησης παρασίτων με τις υψηλότερες προδιαγραφές στην Ελλάδα.