Γνωρίζουμε ότι στους επαγγελματικούς χώρους υπάρχει μηδενική ανοχή στην παρουσία παρασίτων. Γι’ αυτό στη Radical Pest Control δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγράμματα καταπολέμησης παρασίτων των επαγγελματιών πελατών μας.

Κάθε χώρος αντιμετωπίζεται διαφορετικά καθώς έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες (η παρουσία γερμανικής κατσαρίδας ευνοείται σε εστιατόρια, τα τρωκτικά σε αρτοπωλεία, οι κοριοί σε ξενοδοχεία κ.ο.κ.), ενώ λαμβάνεται υπ’ όψη η περιοχή στην οποία βρίσκεται και τα παρασιτολογικά προβλήματα που συνήθως εμφανίζονται.

Επιπλέον κάθε πελάτης της Radical pest control παραλαμβάνει φάκελο παρασιτοκτονίας με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ο οποίος πληρεί τις προδιαγραφές του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) και κάθε εφαρμογή συνοδεύεται από αναλυτική έκθεση εργασιών.

Για νέα σχετικά με τις υπηρεσίες μας πατήστε εδώ.

Τακτικό πρόγραμμα απεντόμωσης

Οι προγραμματισμένες εφαρμογές είναι μηνιαίες έως διμηνιαίες και σκοπό έχουν τη διατήρηση του χώρου σας απαλλαγμένου από έρποντα έντομα όπως κατσαρίδες, αράχνες, σαρανταποδαρούσες, μυριάποδα κ.ά. Εφόσον υπάρξει συνεργασία με ιδιωτικό συμφωνητικό, οποιοδήποτε πρόβλημα με παράσιτα προκύψει καλύπτεται από το συμφωνητικό και δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις (πέραν τυχόν εξοπλισμού που εγκατασταθεί).

απολύμανση χώρων εργασιας

Καλέστε μας στο 210 9650705 για να κλείσετε ραντεβού για ενημέρωση από τον υπεύθυνο του τμήματος επαγγελματικών χώρων.

Καταπολέμηση μυγών και κουνουπιών

Τα ιπτάμενα έντομα ενοχλούν και ζημιώνουν την εικόνα του καταστήματός σας στους πελάτες σας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη καταπολέμηση ιπταμένων εντόμων που εστιάζει τόσο στην εξάλειψη των εστιών ανάπτυξης των προνυμφών όσο και στην εξόντωση των ενηλίκων. Για την επίτευξη του στόχου γίνεται χρήση υπολειμματικών ψεκασμών, νεφελοψεκασμών και παγίδων.

Για να μάθετε πως θα απαλλαγείτε από τα κουνούπια πατήστε εδώ.

Καταπολέμηση τρωκτικών

Εστιάζουμε στην καταπολέμηση των τρωκτικών που εισήλθαν στο χώρο, αλλά και στην αποτροπή εισόδου τους εκ νέου. Για το έλεγχο αλλά και την αντιμετώπιση του προβλήματος κάνουμε χρήση δολωματικών σταθμών και παγίδων και αφού βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχουν πλέον ζωντανά άτομα ακολουθούν απεντόμωση και απολύμανση του χώρου από τα παράσιτα και τα μικρόβια που κουβαλούν οι ποντικοί.

Μυοκτονία σε logistics

Καταπολέμηση εντόμων αποθηκευμένων προϊόντων

Τα έντομα αποθηκευμένων προϊόντων μπορεί να προκαλέσουν απώλεια τροφίμων και οικονομική ζημία στην επιχείρηση καθώς θα απαιτηθεί η αντικατάσταση των προϊόντων.

Καταπολέμηση μυρμηγκιών

Τα μυρμήγκια ως κοινωνικά έντομα εμφανίζουν κάποιες ιδιαιτερότητες όσον αφορά στην καταπολέμησή τους. Στη Radical pest control εφαρμόζουμε μια σειρά ενεργειών και σας απαλλάσσουμε από αυτά μετά από 1-2 επισκέψεις.

Καταπολέμηση ψύλλων και κοριών

Τα τσιμπήματα από ψύλλους και κοριούς μπορούν να γίνουν πραγματικός “πονοκέφαλος” στο χώρο εργασίας μας. Τα φάρμακα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε δίνουν λύση στο πρόβλημα με ψύλλους και κοριούς με μία μόνο επίσκεψη. Οι οδηγίες από τον Εντομολόγο της Radical pest control θα σας βοηθήσουν ώστε να προφυλαχθείτε από μελλοντικές επισκέψεις ψύλλων και κοριών.

Στρώματα χωρίς κοριούς

Για πληροφορίες σχετικά με τις απεντομώσεις από τη Radical Pest Control πατήστε εδώ.

Για να απαλλαγείτε από τους κοριούς πατήστε εδώ.

Απολύμανση 

Είναι πολύ σημαντικό για τη δημόσια υγεία να πραγματοποιούνται τακτικές εφαρμογές απολυμάνσεων σε χώρους δημόσιας χρήσης. Η απολύμανση καταστρέφει επικίνδυνους μικροοργανισμούς, μύκητες, βακτήρια, ιούς, πρωτόζωα τα οποία προκαλούν σοβαρές μολυσματικές ασθένειες.

Διενεργούμε απολυμάνσεις σε κλινικές, εξεταστήρια, ιατρεία, γραφεία, βιομηχανίες τροφίμων, σφαγεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Για πληροφορίες σχετικά με τις απολυμάνσεις πατήστε εδώ.

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων

Τα στρώματα αποτελούν την κατοικία πληθώρας μικροοργανισμών και ακαθαρσιών, έτσι οι υγειινές συνθήκες διαβίωσης επιβάλλουν τακτικό καθαρισμό των στρωμάτων.  Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, κατασκηνώσεις, κλινικές και οποιοδήποτε χώρο παρέχει διαμονή.

Στρώματα χωρίς ακάρεα

Για πληροφορίες σχετικά με το βιοκαθαρισμό στρώματος από τη Radical Pest Control πατήστε εδώ.

 

Επαγγελματικά προγράμματα της Radical Pest Control